Vraag

In oktober 2021 opende Jumbo Ronse haar deuren, voor Jumbo alweer de dertiende winkel in België. Net als voor enkele andere Jumbo supermarkten hebben wij deze winkel mogen voorzien van onze verlichting. De nieuwe winkel met zo’n 1900 vierkante meter aan oppervlakte is een echte boodschappen experience, dat wat we gewend zijn van Jumbo.

De Nederlandse supermarktketen levert een uitzonderlijk groot assortiment in deze winkel. Naast de normale aardappelen, groenten en fruit producten kan de klant ook verse maaltijden uit de keuken vinden. Deze keukens zijn veilig en ergonomisch verlicht met oog voor een heerlijke productpresentatie.

 

Uitdaging

Een totaalbeleving creëren voor Jumbo Ronse door het slim en juist inzetten van verschillende armaturen. Het brede assortiment vraagt om verschillende manieren van aanlichten en de juiste lichtsterktes.

Resultaat

Wederom een nieuwe en mooie Jumbo supermarkt waar klantbeleving centraal staat. Klanten en medewerkers worden fans in een fijne winkel- en werkomgeving, mede door onze verlichting. Jumbo Ronse is een project om trots op te zijn! Bekijk ook onze andere Jumbo supermarkten met Lixero verlichting.

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur