Vraag

GooodyFooods is gericht op de ervaring van haar klanten. Bijna alle producten hebben proefexemplaren klaarliggen zodat de klant een weloverwogen keuze kan maken. De ondernemer doet er alles aan om te zorgen dat klanten zich op hun gemak voelen in de winkel en ontspannen kunnen shoppen. Het lichtconcept speelt hierin een cruciale rol.

Om een goed beeld te vormen van de winkel heeft onze lichtdesigner een 3D-tekening gecreëerd. Deze tekening is omgezet naar een gewenste situatie waar energie-effectiviteit en sfeer als belangrijkste parameters zijn vastgesteld. Binnen een maand is het project, naar tevredenheid van alle betrokkenen, gerealiseerd.

Uitdaging

Vers is het belangrijkste ingrediënt van een gezonde levensstijl. Kwaliteit, geur en visuele aantrekkingskracht stimuleren onze geest bij het maken van onze keuzes. Wij presenteren vers in kleurrijk en gebalanceerd licht dat die keuze vele malen gemakkelijker maakt.

Resultaat

Een prachtig verlichte GooodyFooods met een energiebesparing van meer dan 66% in combinatie met een vermindering in derving van versproducten. Klanten en medewerkers voelen zich op hun gemak in de winkel doordat de verlichting de juiste belevingswereld creëert.

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur