Vraag

De Alvo Kontich, bekend om de kwaliteit van haar versproducten, zocht naar de optimaliseringsslag om de winkelbeleving zo optimaal mogelijk te maken. We hebben licht op een unieke wijze toegepast zodat de aandacht wordt gevestigd op de juiste productgroepen en vers presentaties. Door het gebruik van de juiste kleuren en lichtarmaturen zijn alle producten tot ver in de schappen goed vindbaar voor de klant.

Uitdaging

Het verzorgen van een totale make-over voor een uit de kluiten gewassen buurtwinkel. Met focus op het behouden van de familiale sfeer, een belangrijk element voor de ondernemers.

Resultaat

Een waarneembaar, verbeterde winkelervaring door de juiste verlichting van de producten. Op een energiezuinige wijze, zijn ook de slagerij en versafdelingen overzichtelijk geworden. De klant weet Alvo Kontich goed te vinden. Bekijk ook de andere Alvo supermarkt met Lixero verlichting!

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur