Terug naar overzicht

Onze nieuwe accountmanager is begonnen

Maak kennis met Bas Flink, onze nieuwste én jongste werknemer! We stelden hem wat vragen om hem wat beter te leren kennen, je leest zijn antwoorden hieronder 💡 

Waar heb je voorheen gewerkt? 

Voordat ik bij Lixero kwam werken werkte ik als private lease klantadviseur bij Leaseplan. 

Waar kom je vandaan en woon je nu? 

Ik ben geboren in de mooie stad achter de duinen, Den Haag natuurlijk! Momenteel woon ik in het drukke maar mooie Rotterdam maar vanaf volgende maand is een prachtig appartement in hartje Gouda mijn thuis. 

Hoe ben je bij Lixero terecht gekomen? 

Lixero was op zoek naar een junior accountmanager en schakelde hiervoor uitzendbureau Young Capital in. Daarna mailde een recruiter van Young Capital mij over deze vacature en ik was meteen mega enthousiast. 

Wat vind je tot nu toe het leukste aan je functie als accountmanager? 

Het leukste vind ik dat ik klanten ook echt blij kan maken met de mooie verlichting die we verkopen. Daarnaast vind ik het ook heerlijk dat ik dit overal kan doen. Elke winkelcentrum is voor mij een speeltuin haha. 

Waar kun je jou ‘s nachts voor wakker maken? 

Eigenlijk kun je me beter niet wakker maken haha. Maar als je dit dan wel doet, vertel me dan dat we lekker spontaan op vakantie gaan, of verras me met een goed glas wijn! 

Wat doe je graag in het weekend? 

Als het in het weekend lekker weer is zul je 9 van de 10 keer samen met m’n vriendin op een zonnig terras vinden. Lekker aan de borrel wat mensen kijken, heerlijk!