Terug naar overzicht

De nieuwe Arkoslight 2024 catalogus

Arkoslight, een toonaangevende speler op het gebied van hoge kwaliteit designverlichting, heeft opnieuw de lat hoger gelegd met hun splinternieuwe catalogus voor 2024. Deze catalogus is mooie afspiegeling van hun kernpunten: innovatie, esthetiek en functioneel design. Laten we een kijkje nemen in enkele van de opwindende nieuwe producten die deze catalogus te bieden heeft.

Arkoslight 2024 catalogus

Voordat we in de nieuwe producten duiken, laten we eens kijken naar wat Arkoslight als bedrijf vertegenwoordigt. Arkoslight staat bekend om hun toewijding aan hoogwaardige armaturen. Ze hebben een rijke geschiedenis in het produceren van armaturen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn. Hun producten worden wereldwijd gebruikt in allerlei soorten projecten, variërend van commerciële ruimtes tot woningen. Met een sterke focus op innovatie en lichtkwaliteit blijft Arkoslight de verlichtingsindustrie vooruit helpen. We zijn trots om distributeur te zijn van Arkoslight. Spreekt een van deze nieuwe armaturen je aan? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Coco

Coco is een krachtige spotlight met een focus op kwalitatieve en gelijkmatige lichtverspreiding. Maar wat Coco echt bijzonder maakt, is de vrijheid die het biedt. Met vier verschillende openingshoeken – flood, medium, spot en superspot, plus de mogelijkheid om 360 graden te draaien en 90 graden te kantelen, kun je het licht precies zo richten als jij wilt. Het heeft ook een indrukwekkende lm/W-verhouding en kan worden aangepast met accessoires zoals anti-verblindingsopties en lineaire filters voor verschillende lichteffecten.

Arkoslight Coco

Shot Light S Flex

Shot Light S Flex is een toonbeeld van veelzijdigheid. Het combineert twee verschillende functies in één armatuur. Het kan fungeren als een downlight voor algemene verlichting en als een schijnwerper voor accentverlichting. Je kunt de schijnwerper uittrekken en de hoek aanpassen voor verschillende lichteffecten.

Arkoslight Shot Light S Flex

Buddy inbouwspot

Buddy tilt inbouwverlichting naar een hoger niveau. Met een solide en doelgericht ontwerp, energiebesparing en uitstekend visueel comfort, biedt Buddy meerdere versies met vier verschillende openingshoeken. Dankzij de dim-to-warm-technologie kun je niet alleen de lichtintensiteit aanpassen, maar ook de kleurtemperatuur. Bovendien kan het worden aangestuurd met de tunable White-functie voor onafhankelijke controle.

Arkoslight Buddy

Shot Light S Semi-Recessed

Wat de Shot Light S Semi-Recessed echt onderscheidt, is de uitstekende focus. Het frame, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte zonder de schijnwerpers te stelen.

Arkoslight Shot Light S Semi-Recessed

Pipe pendel

De Pipe is het resultaat van het samensmelten van fijne lijnen en geometrische vormen. Met een compacter ontwerp en het ‘The Invisible Black’-effect speelt Pipe met eenheid en hoogte om een unieke compositie te creëren.

Arkoslight Pipe pendel

StandUp vloerlamp

De StandUp is als een modern lichtsculptuur. Deze vloerlamp herdefinieert de taal van architectuur vanuit een emotioneel perspectief, met een essentieel ontwerp dat een verfijnde indirecte en sfeervolle verlichting creëert. Zijn slanke aluminium structuur ondersteunt de lichtbron met een subtiele maar indrukwekkende aanwezigheid, zonder enige hinderlijke verblinding. Hierdoor ontstaat er een comfortabele verspreiding van licht, door reflectie op de muur.

Arkoslight StandUp vloerlamp

Skip

Skip is een bescheiden verschijning midden in een natuurlijke omgeving. Deze outdoor schijnwerper combineert eenvoud, functionaliteit en design in één ontwerp. De ingetogen aanwezigheid van deze schijnwerper, die eenvoudig met een pin geïnstalleerd kan worden, legt de nadruk op het verlichte object door middel van verstelbaar licht. Daarnaast integreert de Skip naadloos met de buitenomgeving.

Arkoslight Skip

Flip

Flip is geïntegreerd in de ruimte op een functionele en flexibele manier. Het armatuur kantelt soepel op zijn slanke basis om de juiste richting te vinden. De arm is naadloos geïntegreerd in de verticale geometrie van Flip. Wat resulteert in een compact ontwerp dat zowel functioneel als aantrekkelijk is.

Arkoslight Flip

Shot Light S Surface

Shot Light S Surface belichaamt puurheid en strakke geometrie. Deze Shot wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige ontwerp en de toepassing van de ‘The Invisible Black’-technologie. Dit allemaal verpakt in een cilindrisch design voor oppervlakte-installatie. Met een externe driver heeft het een compact en gestroomlijnd ontwerp dat subtiliteit en functionaliteit uitstraalt.

Arkoslight Shot Light S Surface

Black Foster S

Black Foster S voegt zich bij de Black Foster-familie met dezelfde kenmerken van elegantie, lichtheid en discretie die samenhangen met het ontwerp en de “The Invisible Black” -technologie. Deze nieuwe versie is iets groter dan het origineel en biedt een grotere lichtstroom. Het is verkrijgbaar in inbouw- en trimless versies.

Arkoslight Black Foster S

Black Foster 48V Tilt

De nieuwe Black Foster 48V Tilt biedt een nieuwe kantelmogelijkheid voor de 48V-track, variërend van 90° tot 360°. Dankzij deze innovatieve functie kan het licht vrij, nauwkeurig en onder verschillende hoeken worden geprojecteerd, wat aantrekkelijke achtergronden creëert.

Arkoslight Black Foster 48V Tilt

Black Foster Surface Remote

De Black Foster Surface Remote straalt bescheidenheid uit in de ruimte. Deze versie onthult zijn compacte en essentiële verlichtingseigenschappen. Door te kiezen voor een externe driver wordt het profiel tot het uiterste geminimaliseerd, waarbij het onzichtbare optische lichtsysteem wordt geïntegreerd.

Black Foster Tilt

Black Foster Tilt introduceert een nieuwe aanpak om de Black Foster-collectie te ondersteunen. Met dezelfde moderne en conceptuele lijn als de andere versies van de productfamilie biedt het betrouwbare kantelmogelijkheden tot 30°. Dit zorgt voor aangenaam gericht licht, dankzij zijn onzichtbare aard, dat zelfs na installatie kan worden aangepast.

Arkoslight Black Foster Tilt & Surface Remote

Dit artikel biedt slechts een overzicht van enkele hoogtepunten uit de Arkoslight 2024 catalogus. Voor meer gedetailleerde (product)informatie en andere innovaties, nodigen we je uit om de website van Arkoslight te bezoeken en de catalogus te verkennen. Arkoslight blijft voorop lopen in de wereld van (design)verlichting en blijft verrassen met creatieve en functionele ontwerpen die ruimtes transformeren met licht. Neem voor een offerte of vrijblijvend advies contact met ons op!

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, of laat je gegevens achter. We komen binnen een werkdag bij je terug!

Barry Janssen

Account Manager