Sinds1 januari 2023 is voor ieder kantoorpand vanaf 100 vierkante meter het energielabel C verplicht. Is jouw kantoor niet in het bezit van minimaal energielabel C, dan kan het pand gesloten worden of kun je een boete ontvangen tot wel €81.000. Hoog tijd om dat te voorkomen dus! Met verlichting kun je goedkoop en snel je kantoor verduurzamen.

Wij van Lixero helpen je hier graag bij!

65% van de kantoren voldoet niet aan
de energielabel C verplichting van 2023

Uit onderzoek van de Rijksdienst blijkt dat bijna 65% van alle kantoren in Nederland niet voldoet aan de energielabel C verplichting. Dit betekent dat er nog veel werk aan de winkel is. In ons whitepaper leggen we je precies uit hoe we jouw kantoor energiezuiniger kunnen maken zodat jij voldoet aan energielabel C. Daarnaast leggen we je uit hoeveel jij kunt besparen met het verduurzamen van jouw verlichting! Voorkom dat jouw bedrijfspand gesloten moet worden en zorg dat je in het bezit bent van minimaal energielabel C. Kies voor het verduurzamen van jouw verlichting, dan kies je voor de energiebesparende maatregel met de snelste terugverdientijd!

Download ons whitepaper voor alle informatie!

Download het whitepaper
    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

    Voorkom een sluiting en boete! Bespaar energie en geld! Verdien je investering snel terug!

    Op 1 januari 2023 wat het zover, sindsdien moet een kantoorgebouw energielabel C hebben. Nu vraag je je af, geldt dit ook voor mijn kantoor? Je leest het allemaal in ons whitepaper. Daarnaast komen we met slimme en kostenefficiënte oplossingen die je snel door kunt voeren, zodat ook jouw kantoor toekomstproof is. Bekijk hier een aantal kantoren die wij voorzien hebben van energiezuinige en comfortabele verlichting.

    In het Bouwbesluit van 2012 is besloten dat kantoren vanaf volgend jaar moeten voldoen aan de nieuwe energielabel C eis. Dit is voortgekomen uit het Nederlands klimaatakkoord, om zo de opwarming van de aarde te beperken en de uitstoot van broeikasgas te reduceren. Hierbij gaan energiezuinige gebouwen, waaronder kantoren, helpen.

    Sinds 2021 is er een vernieuwde bepalingsmethode voor het registeren van energielabels. Het energielabel (A tot en met G) geeft aan hoe hoog het primair fossiel energieverbruik is. Hierbij geldt dat A een laag gebruik heeft en G een hoog gebruik.