Besparen met LED bedrijfsverlichting

 

Er zijn veel redenen om over te stappen naar nieuwe verlichting. Zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar geniet je ook van beter licht én draag je bij aan een groenere wereld. Zo heb je jouw investering snel terugverdiend. Overstappen kan gemakkelijk en snel, wij helpen jou hier graag bij. Van een lichtplan op maat tot deskundige montage.

Een project
een partner

Wij zijn jouw verlichtingspartner voor het gehele project. Geen gedoe met verschillende partijen voor ieder deel voor het project maar gewoon gemakkelijk één bedrijf met een vast aanspreekpunt. We vertellen je graag hoe wij te werk gaan.

Allereerst beginnen we met een gesprek, samen kijken we naar wat je voor ogen hebt en wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf. Als alles duidelijk is gaan onze light designers aan de slag met het lichtplan. Deze tekenen we geheel op maat, afgestemd op jouw wensen en eisen. Wanneer het lichtplan helemaal naar wens is, zorgen we voor alle benodigde producten. Deze komen uit onze eigen productielijn in Deurne, of worden ingekocht bij merken waarmee wij langdurig samenwerken. Tot slot monteren onze monteurs alle verlichting en we gaan pas weg als jij helemaal tevreden bent.

Deze bedrijven vertrouwen ons

Favoriete bedrijfsverlichting van onze klanten

LD IP-M TD-L bedrijfsverlichting (1100 x 825 px)

Bekijk het datasheet van de LD                                                     Bekijk het datasheet van de IP-M                                                   Bekijk het datasheet van de TD-L

Subsidie voor nieuwe bedrijfsverlichting

Sinds 2023 geldt de Energie-investeringsaftrek (EIA) niet meer voor ledverlichting, maar niet getreurd. Je kunt nog steeds de terugverdientijd van nieuwe bedrijfsverlichting verkorten. Dit kan met behulp van de Kleinschaligheids Investerings Aftrek (ook wel KIA)  kun je tot 28% van het investeringsbedrag subsidie aanvragen. Benieuwd hoeveel subsidie jij kunt ontvangen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Besparen met bedrijfsverlichting

We begrijpen dat nieuwe bedrijfsverlichting een grote investering kan zijn. Maar gelukkig heb je deze zo terugverdiend. Zo geniet je niet enkel van betere verlichting, meer sfeer en minder uitstoot. De besparing op je energierekening is een langdurig voordeel. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met de overstap naar energiezuinig bedrijfsverlichting? Vul onderaan de pagina de besparingscalculator in en reken uit je winst!

Stap 1: Kies je ruimte

Selecteer hier de ruimte waarvoor je de besparing wilt berekenen.

Kantoor
Gang
Vergaderruimte
Magazijn

Stap 2: Kies je lamp

Selecteer hier de oude lampen die je wil vervangen door energiezuinige LED verlichting.

Spaarlamp
Gloeilamp
Inbouwspotje
TL Bak
TL
Downlight
Industriële lamp

Stap 3: Aanvullende gegevens

Vul hier in hoeveel oude lampen je wil vervangen. Daarna kun je invullen hoe lang de lampen branden en welke energieprijs je wilt gebruiken voor de berekening van de besparing.

Hoeveel lampen wil je vervangen? Combined Shape

Hoeveel uur brandt het licht per dag? Combined Shape

Hoeveel dagen brandt het licht per week? Combined Shape

Wat is de energieprijs per kWh Combined Shape

Ruimte overzicht

Ruimte Maak een keuze
Lamp Maak een keuze
Aantal lampen Maak een keuze
Branduren per dag Maak een keuze
Branddagen per week Maak een keuze
Huidige energieprijs Maak een keuze

Je resultaat

Huidige energiekosten Maak een keuze
Nieuwe energiekosten Maak een keuze
Besparing in euro's Maak een keuze
Besparing in percentage Maak een keuze

Dit resultaat betreft een schatting op basis van de ingevoerde informatie.

Neem contact met ons op
voor een berekening op maat!

 

Je volledige besparingsrapport ontvangen?

Laat hier je gegevens achter!


  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

  Vrijblijvend een offerte aanvragen?

  Wij gaan graag de uitdaging aan!

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

  Maurice Arons

  Directeur