Licht en vlees kan een gevaarlijke combinatie zijn. Daarom hebben we een sensorsysteem ontwikkeld waarbij vleesproducten enkel volledig verlicht worden als de klant aanwezig is. Zonder klant in de winkel wordt het vlees gedimd verlicht, waardoor er minder derving optreedt en het energieverbruik verlaagd wordt. Zodra de klant de winkel binnenkomt wordt het vlees volledig automatisch op de meest aantrekkelijke manier verlicht. Daarom is het van groot belang dat de verlichting in een slagerij optimaal verzorgd is. Wij van Lixero verzorgen al meer dan 40 jaar verlichting voor slagers. Graag bieden wij u graag gratis een lichtcheck aan voor uw winkel. Tijdens deze lichtcheck wordt uw huidige verlichting gecontroleerd aan de hand van 7 punten. Op basis van deze 7 punten kunnen wij u adviseren.

Lichtcheck aanvragen    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

    40 Jaar ervaring in de vleeswereld Officiële partner van Vereniging van Keurslagers Producten van eigen Nederlandse productie

    Optimale verlichting in uw slagerij

    In de praktijk zien wij nog te vaak te veel slagerijen die niet op de juiste manier verlicht zijn, waardoor er onnodig veel derving plaatsvindt en producten minder aantrekkelijk verlicht worden. Meer licht is niet altijd beter en lichtkleuren kunnen erg veel effect hebben op de kleur, smaak en houdbaarheid van het vlees.

    Bent u benieuwd hoe uw slagerij ervoor staat en wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gratis een lichtcheck aan bij een van onze specialisten!