Terug naar overzicht

Nieuwe projectleider binnendienst in de familie!

Zoals jullie misschien wel weten is Lixero een echt familiebedrijf, opgericht door mevrouw Arons en later overgenomen door Maurice Arons. Sinds een aantal jaar is (Tom) de derde generatie ook werkzaam binnen ons bedrijf en sinds deze zomer ook zijn broer Luc! Luc Trommelen is onze projectleider binnendienst en we introduceren hem aan de hand van enkele vragen.

Waar heb je hiervoor gewerkt en wat was daar je functie? 
Voordat ik aan de slag ging bij Lixero heb ik bij Kingspan (geïsoleerde panelen) gewerkt. Hier was ik internal sales officer, samen met de buitendienst was ik verantwoordelijk voor de verkoop en projecten in het noorden van Nederland.

Waar kom je vandaan? 
Ik ben geboren en getogen in het prachtige Deurne, lekker dichtbij kantoor 😉.

Hoe ben je bij Lixero terecht gekomen? 
Ik werd benaderd door Maurice. Na enkele kennismakingen met medewerkers (nu mijn collega’s) en het bespreken van mijn ambities bleek het de perfecte klik en functie voor mij te zijn.

Wat vind je het leukste aan je functie? 
Het goed in banen leiden van de projecten. Dit doen we van A tot en met Z en dus moet alles kloppen! Je bent niet alleen projectleider maar ook kennispartner, iemand waar de klant altijd van op aan kan.

Waar mag je jou ‘s nachts voor wakker maken? 
Mijn liefde voor de Griekse en Italiaanse keuken is groot! Dus voor Grieks of Italiaans eten mag je me altijd wakker maken.

Wat doe je graag in het weekend? 
Met goed weer een terrasje pakken of anders leuke activiteiten doen met vrienden. Al ben ik op dit moment veel aan het klussen in ons nieuwe huis.

Heb jij nog vragen voor Luc? Laat het weten via mail of doe een belletje naar ons kantoor!