Terug naar overzicht

Nieuwe Marketeer

Sinds een paar maanden zie je (als het goed is) steeds meer van Lixero voorbij komen op social media. Daarvoor ben ik, Jurne Sleddens, verantwoordelijk! Net als mijn collega’s heb ik de introductie vragen beantwoord, lees hier mijn antwoorden hieronder 👨‍💻

– Waar heb je voorheen gewerkt en wat was je functie bij dit bedrijf?
Ik kom nog fresh vanuit de schoolbanken, al heb ik tijdens mijn schoolcarrière gewerkt als studentcoach bij Fontys Hogescholen in Eindhoven.

– Waar kom je vandaan?
Ik woon momenteel in het pittoreske Duizel, een klein dorpje bij Eersel. Maaaar, binnenkort verhuis ik naar Eindhoven.

– Hoe ben je bij Lixero terecht gekomen?
Voorheen heb ik bij een aantal klussen geholpen met monteren en toen een tijdje bij de productie gewerkt. Daarna zochten ze iemand voor de marketingafdeling en ik zocht een vaste baan, en zo geschiedde.

– Wat vind je tot nu toe het leukste aan je functie?
Het is super afwisselend en ik krijg meteen verantwoordelijkheid, dus dat is leuk. Het is niet dat ik specifiek één onderdeel van de (online) marketing doe maar ik doe eigenlijk van alles. Dat maakt het niet alleen uitdagender maar ook leerzamer. Iedere week leer ik weer wat anders.

– Waar kun je jou ‘s nachts voor wakker maken?
Voor een reis of vakantie mag je me eigenlijk altijd wel wakker maken. Voor Maltesers mag je me ook wakker maken trouwens. En dan bedoel ik niet de honden 😉

– Wat doe jij graag in het weekend?
Het liefst zit ik op de racefiets of ben ik in de sportschool te vinden. Ook ben ik graag een weekendje weg, het liefst in het buitenland.