Terug naar overzicht

Maak kennis met onze nieuwste accountmanager Barry Janssen

Sinds augustus versterkt Barry Janssen ons team als senior accountmanager! We zijn harstikke blij met zijn komst en stellen hem dan ook graag aan jullie voor. Dit doen we aan de hand van onze bekende introductievragen.

Waar heb je voorheen gewerkt en wat was hier je functie?

Hiervoor heb ik zo’n 26 jaar in de verlichting gewerkt. In die jaren heb ik een aantal jaar een productieafdeling geleid en daarbij ook deels de inkoop gedaan van componenten. Na de groei van het bedrijf heb ik me volledig gefocust op de inkoop. In een latere fase ben ik ook deels sales gaan doen in Nederland en België. Daarna is het bedrijf zich ook op de projectmarkt gaan richten en ben ik verder de sales in gegaan als hoofdtaak. Binnen de sales richtte ik me vooral op de technische projecten zoals residentiële en hospitality projecten, zowel in Nederland, België en Duitsland. Hierbij deed ik nog enkel de inkoop voor complete producten zoals technische en decoratieve verlichting. Al met al, verschillende functies en veel ervaring!

Waar kom je vandaan?

Mijn oorsprong vind je in Panningen maar ik woon sinds 2018 in Helden. Totdat we in 2018 een nieuw huis bouwden in een nieuwe wijk van Helden, daarvoor heb ik altijd in Panningen gewoond.

Hoe ben je bij Lixero terecht gekomen?

Bij mijn vorige werkgever werkten we al veel met Lixero en na veel aandringen van Tom ben ik hier bij Lixero terecht gekomen haha 😉.

Wat vind je het leukste aan je functie?

De diversiteit van de werkzaamheden en het klantcontact is ook erg leuk. Maar ook vooral de verlichting zelf is een prachtig product! Als een project mooi opgeleverd wordt kijk je daar altijd fijn op terug.

Waar kun je jou ‘s nachts voor wakker maken?

Dat kun je beter niet doen haha, ik ben niet wakker te krijgen!

Hoe spendeer jij graag je weekend?

Vooral met mijn jonge gezin tijd doorbrengen momenteel, ze zijn 4 en 6 en vragen de nodige aandacht nog.

Heb je nog vragen voor Barry? Stuur hem gerust een berichtje op LinkedIn!