Terug naar overzicht

Maak kennis met onze nieuwe afstudeerstagiaire

Eind augustus begon onze nieuwe afstudeerstagiaire bij ons, wij stellen haar graag aan je voor. Dit doen we natuurlijk aan de hand van de (welbekende) introductievragen!

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Janneke Bouwmans. Ik ben 21 jaar en ik kom uit Deurne.

Wat studeer je?

Ik studeer International business aan het Avans in Den Bosch. Deze engelstalige studie gaat voornamelijk over marketing en sales gericht op internationale handel. Afgelopen jaar heb ik mijn specialisatie afgerond in grafisch vormgeving waarna ik nu bij het laatste onderdeel ben van mijn studie, namelijk afstuderen!

Wat vind je het leukste aan je opleiding?

Ik vind het voornamelijk heel fijn dat de opleiding heel breed is. Naast dat ik veel talen en vaardigheden leer, komen er verschillende vakgebieden aan bod waarbij ik zelf kan kiezen waarin ik mij verder wil ontwikkelen. Aangezien ik nog totaal geen idee heb welke kant ik op wil met mijn carrière is het fijn dat ik met mijn studie nog alle kanten op kan.

Hoe ben je bij Lixero terecht gekomen?

Tijdens mijn zoektocht naar een passende afstudeerstage kwam ik een vacature van Lixero tegen. Toen heb ik tijdens een open sollicitatie uitgelegd wat de stage inhield en toen zijn we samen tot een leuke uitdagende opdracht gekomen.

Wat ga je doen bij Lixero?

Ik ga voor Lixero een afstudeeronderzoek uitvoeren, waarover ik een scriptie schrijf. Gedurende mijn stageperiode zal ik onderzoek doen naar de meest effectieve strategische benadering voor Lixero met betrekking tot een internationale uitbreiding in een specifieke niche markt.

Waar mogen we je s ’nachts voor wakker maken?

Je mag me alleen wakker maken als ik op vakantie mag, laat me anders vooral liggen 🙂

Wat doe je graag in het weekend?

Het liefst zit ik de hele dag in de zon op het terras met vriendinnen. Ook ga ik graag een rondje wandelen om bij te kletsen of plof ik op de bank met een goede film of serie.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur