Terug naar overzicht

Lixero verlicht Kledingbank Deurne voor een duurzame toekomst

Bij Lixero zijn we trots op Deurne en dit lokale project waarbij we de Kledingbank Deurne hebben geholpen bij hun transformatie naar een duurzamer pand. Met een reeks aanpassingen, waaronder de installatie van LED-armaturen, heeft de Kledingbank haar pand aan de Spoorlaan toekomstbestendig gemaakt. Dankzij de steun van diverse sponsoren, waaronder Totaal Kantoorinrichting uit Eindhoven, heeft de Kledingbank ook een vernieuwde inrichting gekregen. Daarnaast is de gevel opgeknapt en is er een nieuw toilet geplaatst. Ook bracht wethouder Riny van Rinsum een bezoek aan de Kledingbank om de veranderingen te bewonderen.

Lokaal goed doel

Bij Lixero zijn we blij dat we hebben kunnen bijdragen aan dit project. Vrijwilliger Fred Smeulders kwam met het idee om ons in te schakelen voor de nieuwe verlichting. We hebben met plezier onze verlichting gesponsord en zijn content dat we ook Totaal Kantoorinrichting als sponsor hebben kunnen betrekken. De nieuwe verlichting, aangebracht door vrijwilligers Fred Smeulders en Joost van Loon, zorgt ervoor dat de Kledingbank Deurne nu zeker niet onderdoet voor een reguliere kledingwinkel. Bij Lixero blijven we ons inzetten voor duurzame oplossingen en ondersteunen we graag initiatieven die bijdragen aan een betere toekomst.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur