Terug naar overzicht

Lixero officiële distributeur Zemper Nederland

We zijn blij om aan te kondigen dat we officiële distributeur zijn geworden van Zemper in Nederland.  Met de toevoeging van Zemper aan ons assortiment kunnen we je nog meer keuze en kwaliteit bieden op het gebied van noodverlichting.

Zemper Nederland

Zemper is een gerenommeerde fabrikant van noodverlichting. Het merk heeft een sterke reputatie op het gebied van innovatie, betrouwbaarheid en prestaties. Hun missie is om hoogwaardige, duurzame en gecertificeerde noodverlichting te leveren. Hun producten voldoen aan de strengste normen en voorschriften. Door voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling blijft Zemper vooroplopen in de sector, waardoor ze de ideale keuze zijn voor zowel noodverlichting en brandverlichting.

Zemper Nederland noodverlichting

Waarom Zemper?

Zemper onderscheidt zich op meerdere vlakken. We delen drie belangrijke redenen waarom wij graag voor Zemper Nederland kiezen.

1. Hoogwaardige kwaliteit

Hun producten zijn vervaardigd volgens de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteitscontrole, wat resulteert in betrouwbare en duurzame noodverlichting.

2. Innovatieve technologie

Het bedrijf  integreert cutting-edge technologieën in hun armaturen om optimale prestaties en efficiëntie te garanderen, waardoor ze voorop blijven lopen in de industrie.

3. Certificeringen en normeringen

Zemper producten voldoen aan strenge veiligheidsnormen en voorschriften, met certificeringen zoals EN-60598-2-22, EN-62034, ETSI EN 300 220 en EN 62386.

 

Zemper Nederland

Of het nu gaat om vluchtwegsignalering, antipaniekverlichting of brandverlichting, we hebben de juiste Zemper producten om aan al jouw noodverlichtingsbehoeften te voldoen. Van de bekende Spazio Plus Rail tot de Walya en Exitalya lijn.

Zemper Nederland Zemper Alya

Vrijblijvend advies

Als officiële distributeur van Zemper Nederland staan we klaar om jou te voorzien van hoogwaardige, betrouwbare en noodverlichting . Neem vandaag contact met ons op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur