Tijdens de DIALux Basis cursus leer je omgaan met DIALux Evo. Aan de hand van drie projecten ga je aan de slag. Bij ieder project ligt de focus op andere onderdelen en het niveau stijgt per project zodat je aan het einde goed weet waarmee je werkt. Tot slot leer je hoe je gemakkelijk je project documenteert met behulp van afbeeldingen.

De training duurt één dag en vindt plaats in het Microlab op Strijp-S, Eindhoven in een kleine groep van maximaal 6 personen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen de juiste ondersteuning en begeleiding krijgt tijdens de cursusdag. Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een officiële certificaat vanuit DIALux.

Een greep uit de onderwerpen die behandeld worden: DIALux Interface – Gebruikersprofielen – EN12464 Werkplekverlichting – Armatuurgegevens – Plugins – LUMsearch – Armatuurindeling – Berekeningen – Schetsen – Armatuurgroepering – Rekenvlakken – Bouwkundige elementen – Meubilair – Armaturen uitwisselen – Ramen en deuren – CAD tekening – Kleur en textuur – Hulplijnen – Berekeningsresultaten – Energiebesparing – Sensoren – False Color – UGR – Afbeeldingen exporteren – PDF export

Cursus data:

Volg de Lixero DIALux Basis cursus op een van de volgende data.

 • 27 september 2024
Inschrijven

Benodigdheden

De DIALux software is gratis te downloaden en voor iedereen toegankelijk op een Windows laptop of computer. Zorg dat je vooraf de nieuwste versie hebt geïnstalleerd. Daarnaast is het van belang om een oplader en 3-knops muis mee te brengen. Voor het cursusmateriaal, de thee, koffie en een lekkere lunch zorgen wij!

Interesse? Schrijf je dan nu in!

Heb jij interesse in onze Lixero DIALux Basis cursus? Schrijf je dan nu in voor de gewenste datum want het aantal plaatsen is beperkt.


  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

  Meer weten over onze trainingen?

  Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. We komen binnen een werkdag bij je terug!

  Harry Rijnders

  Light Design Manager