Vraag

Zeg je Loetje, dan zeg je lekker eten in een sfeervol restaurant. Dat doel kregen we mee van de interieurarchitect en de opdrachtgever. De verlichting moest zorgen voor een restaurant waar een gezellige sfeer hangt, zodat gasten lekker en comfortabel kunnen eten. We vertellen je graag meer over hoe we Loetje Vught hebben laten schitteren met een aantrekkelijk en mooi lichtplan.

Uitdaging

Bij Loetje Vught hebben we voornamelijk gekozen voor armaturen van Arkoslight. Deze producten combineren design met een ontzettend hoge kwaliteit en fabuleus licht. Daarnaast is de binnenverlichting dimbaar, zodat er verschillende lichtscenes gerealiseerd kunnen worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het lichtniveau tijdens de lunch beter overeen te laten komen met het (fellere) natuurlijke licht van buiten. In de avond kan een intieme en extra gezellige sfeer gecreëerd worden door de verlichting te dimmen.

Resultaat

De producten die we onder andere hebben gebruikt zijn de Pop Up inbouwspot en Puck inbouwspot. De Pop Up van Arkoslight is een ontzettend flexibele en kleine inbouwspot die perfect gebruikt kan worden als subtiele restaurantverlichting. De Puck hebben we voornamelijk gebruikt voor het algemeen verlichten van het restaurant. Deze spot heeft een luxueus en discreet uiterlijk, wat perfect past bij de algehele sfeer van het restaurant. Voor de buitenverlichting is gekozen voor de minimalistische en waterdichte Shot Light met een IP65 waarde.

Wij zijn officiële distributeur van Arkoslight in Nederland, België en Duitsland.

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur