Vraag

Het Geel Genot is een streekwinkel in het Belgische Ternat, je vindt hier de lekkerste producten uit het Pajottenland. Deze producten komen voornamelijk uit de nabije omgeving van de winkel of worden zelf gemaakt. In 2022 besloten de ondernemers naar een nieuw pand te verhuizen, hun vorige winkel was te klein voor alles wat ze te bieden hadden.

Uitdaging

De ondernemers vonden hun nieuwe plek aan het Marktplein van Ternat. Hier was genoeg plaats voor het juist presenteren van de producten en hun atelier. Een belangrijke factor hierin is de verlichting, vooral als er met versproducten gewerkt wordt. Via via kwamen ze bij ons uit en wij mochten het gehele proces verzorgen. Onze light designer Saf tekenden een lichtplan met de focus op een prachtige product presentatie. Daarnaast nam hij een audioplan mee in zijn voorstel om de perfecte klantbeleving te realiseren. De ondernemers waren enthousiast en daarna zorgden we voor een snelle oplevering.

Resultaat

De ondernemers zijn erg blij met hun verlichting en geluid in hun nieuwe winkel. Ze spraken lof over het snelle handelen, eind oktober werd het contact gelegd en midden november werd de winkel geopend. Een mooie prestatie!

Impressie

Producten in dit project

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur