Vraag

Met de nieuwste en juiste verlichting wordt het nieuwe Blokker concept uitgerold over verschillende vestigingen. Binnen dit concept was Blokker op zoek naar en kwalitatieve en duurzame lichtoplossing die toegepast kon worden in winkels van verschillende vormen en groottes.

Uitdaging

Onze designers gingen aan de slag om een comfortabel en rustige winkelomgeving te creëren. Zo kunnen de klanten van Blokker Muiden op een prettige manier door de winkel navigeren en de producten bekijken. Daarnaast was het van belang dat de aandacht gericht kon worden op speciale actieschappen en product presentaties van Blokker Muiden.

Resultaat

Met behulp van inlegarmaturen is er een rustig lichtbeeld gecreëerd. Daarnaast hebben we richtbare inbouwspots gebruikt om de aandacht te leggen op de producten die extra in de spotlight mogen staan. Tot slot is het magazijn voorzien van energiezuinige en betrouwbare magazijnverlichting. Het resultaat mag er zijn met een aantrekkelijke winkel, geheel in lijn met het nieuwe concept van Blokker.

Impressie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur