Terug naar overzicht

Meet The Team: Lotte van Dommelen

Dit is Lotte van Dommelen, ze is 22 jaar en is geboren en getogen Eindhovenaar. Lotte is begin mei begonnen bij Lixero als stagiaire Office & Management Support. Omdat ze nog maar kort onderdeel is van het team, is iedere dag een verassing. Ze vraagt waarmee ze kan helpen en leert zo bij over verschillende disciplines binnen Lixero. Lotte Lust geen koffie dus ze is Team Chocomel! 

Een echte slaapkop

Op dit moment beoefent ze geen sport, in het verleden deed ze aan voetballen, judo en tennis. Haar favoriete vakantieland is Spanje. Deze plek voelt als tweede thuis omdat ze vroeger altijd haar peetoom daar bezocht. Je mag Lotte nergens voor wakker maken, want haar slaap is erg belangrijk voor haar. Ze noemt zichzelf een echte slaapkop. Je mag haar alleen wakker maken bij noodgevallen en dan is het de vraag of je haar wakker krijgt. Naar eigen zeggen is ze geen ochtend of avond, maar een middagmens. Vroeg opstaan is niet haar ding, maar te laat naar bed gaan ook niet.   

Film, muziek en boeken

In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden en familie. Daarnaast houdt ze van lezen en tekent ze graag. Haar guilty pleasure is het meezingen met Disney-muziek. Ze vindt veel films mooi maar als ze er eentje moet kiezen is het The Lion King, niet geheel toevallig een Disneyfilm. De beste serie vindt ze ook lastig kiezen, maar Grimm vindt ze vanaf het begin tot eind erg sterk. De boeken serie van Cassandra Clare, The Mortal Instruments staat toch wel helemaal bovenaan haar lijst van favoriete boeken.  

Lekker op safari

Boven aan haar bucketlist staat een reis naar Afrika om daar op safari te gaan. Ze eet het liefst de spaghetti Bolognese van haar vader. Haar favoriete feestdag is kerst, omdat heel de familie dan bij elkaar komt en natuurlijk voor de cadeautjes.   

Vroeger wilde ze graag dierenarts worden. Haar levensmotto is “Hakuna Matata”. Wat ze iedereen zou willen meegeven is om nooit te snel trap te lopen in een donkere bioscoop, want voor je het weet lig je op de grond en geniet de hele zaal van je val. Zo zie je maar weer hoe belangrijk verlichting is. 😉   

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Maurice Arons

Directeur