Minder derving
minder energiekosten

De presentatie van jouw verse producten is cruciaal, wij begrijpen dat. Met meer dan 42 jaar ervaring binnen de versbranche kun je ons wel experts noemen. Vraag vandaag nog de gratis lichtcheck voor jouw verswinkel aan. Zo zorg je voor minder derving, een betere product presentatie tegen lagere energiekosten. Een win-win situatie!

Betere verlichting, betere product presentatie

Met de juiste verlichting laat je jouw verse producten er frisser en aantrekkelijker uitzien. Onze kwaliteitsverlichting zorgt voor helder en gelijkmatig licht, waardoor de kleuren van de producten tot leven komen en de kwaliteit en versheid benadrukt worden. Ons speciaal ontworpen lichtsysteem verlengt de houdbaarheid van jouw producten door het gebruik van slimme sensoren.

De lichtcheck

Tijdens de lichtcheck gaat een van onze ervaren experts de verlichting van jouw verswinkel na. Waar zitten verbeterpunten? Hoe zou je zelf graag de verlichting willen hebben en hoe kun jij besparen op je energierekening. Zaken die allemaal aan bod komen tijdens deze gratis lichtcheck.

 

Besparen en verbeteren

Met nieuwe verlichting verbruik je aanzienlijk minder energie dan met oudere verlichting. Daarnaast kun je met het slimme verlichtingssysteem automatisch de verlichting laten regelen, zodat producten enkel ‘sterk’ verlicht worden wanneer er klanten in de winkel zijn. Hierdoor bespaar je tot wel 85% op jouw energiekosten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis de energiecheck aan.

Bespaar op energiekosten met slimme verlichting!

Vraag vandaag nog onze gratis lichtcheck aan en ervaar de mogelijkheden voor jouw verswinkel!    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

    Minder derving Tot 85% minder energiekosten Meer klantuitgaven

    Deze verswinkels gingen jou voor