Licht. Het kan uw project maken of kraken. Licht heeft een enorme impact op de ambiance van een locatie. Maar het bepaalt ook hoe we mensen en voorwerpen zien. In onze masterclass leert u hoe u juist omgaat met verlichting.

Onze ervaren light designer neemt u tijdens deze masterclass mee in de wereld van verlichting. We beginnen bij de basis en gaan daarna wat verder de diepte in. U leert over het effect van verschillende lichtkleuren (Kelvin). Daarnaast vertellen we u meer over het gebruik van specifieke producten. Alles wat u die dag leert, kunt u meteen toepassen.

Tijdens de gratis masterclass is er ruimte voor persoonlijk advies over een project waaraan u werkt. Onze designer deelt graag zijn inzichten. Op vrijdag 22 september 2023 vindt de masterclass plaats. Vul het formulier hiernaast in en schrijf u zo in voor deze leerzame ochtend. De masterclass zal plaatsvinden in Antwerpen.

 

Eerdere deelnemers over de masterclass

“Het was een informatieve sessie in een aangename en informele sfeer.”

“Goede opbouw van de masterclass, zowel technisch, biologisch als de samenhang. Heb er echt ontzettend veel van geleerd!

“Ik vond de presentatie enorm boeiend en alle verschillende onderdelen waren zeer toepasbaar en herkenbaar, ondanks dat ik nog geen enkele kennis had over het onderwerp.

“Een leuke en leerzame ochtend met enthousiaste mededeelnemers.

Gratis
Inschrijven

– Het effect van verschillende lichtkleuren
– De nieuwste lichttechnieken aan bod
– Persoonlijk advies voor uw project

Datum: vrijdag 22 september 2023
Tijd:
9:00-12:30
Locatie: Stoofstraat 9, Antwerpen

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

    Lixero 42 jaar ervaring met verlichting De nieuwste lichttechnieken aan bod Presentatie door gecertificeerd DIALux trainer